miercuri, 10 noiembrie 2010
Gulas cu pui
Ingrediente:
4 pulpe dezosate
2 ardei capia
1 litru suc de rosii
2-3 catei de usturoi
Galuste:
2 oua
14 lingurite de pesmet
sare
1 lingurita ulei
Sa taie carnea fasii si se caleste putin in ulei.
Dupa ce isi schimba se adauga ardeii taiati tot in fasii si se calesc impreuna.
Cand sunt bine patrunse se adauga si sucul de rosii si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, delikat.
Intre timp se face si compozitia pentru galeste ca sa stea grisul sa se umfle putin.
Se fierb galustele separat in apa cu delikat si apoi se pus in cratita peste mancare si mai dau un clocot impreuna. Se adauga usturoiul taiat marunt.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Mi-ai facut pofta!
RăspundețiȘtergere:)